Profile

Join date: Oct 30, 2022

About


btc direct nijmegen


Deals

BTCdirect.eu is in 2013 door de founders Mike en Davy opgericht in Nijmegen. Het doel was om Bitcoin kopen makkelijk te maken voor consumenten door een eenvoudig portaal en hedendaagse betaalmethodes aan te bieden. De broker bood een lange tijd slechts vijf verschillende munten aan.

NetherlandsKopen bij BTC Direct is zeer eenvoudig. Ben je van plan om naast bitcoins ook andere crypto’s te kopen? Dan kun je het beste kiezen voor een multi-cryptocurrency wallet zoals Exodus, Atomic of Jaxx. Je hebt eerst een cryptocurrency-adres nodig voordat je kunt kopen bij BTC Direct, zij hebben namelijk een adres nodig waar ze de gekochte munten heen kunnen sturen. Als je van plan bent om veel bitcoins, litecoins of ethers te gaan kopen dan kun je later een goede hardware wallet kopen voor het veilig opslaan van je belegging. In de onderstaande video is te zien hoe je een Exodus wallet kunt installeren op je computer.

Vertrouwd door meer dan 1 miljoen traders sinds 2013

Voer in hoeveel euro je wil investeren.Sinds 2017 kent bijna iedereen wel iemand in zijn omgeving die iets heeft gedaan met Bitcoin. Vaak gaan de verhalen niet veel verder dan het ermee speculeren. Patrick van der Meijde is oprichter van BitKassa en voorzitter van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland. Hij legt uit wat Bitcoin voor hem uniek maakt en waarom het volgens hem veel meer is dan een middel om mee te speculeren. Tijdens een interactieve presentatie zal er een demonstratie plaatsvinden van hoe eenvoudig een Bitcoin betaling in de praktijk werkt. In Arnhem accepteren, dankzij Patrick, al meer dan 50 ondernemers Bitcoin als betaalmiddel.

Kies veilig.

In een tijd ver voor (centrale) banken, wisselden bewoners via Rai-stenen waarde uit. Iedereen wist van wie welke steen was, er was consensus zonder dat er iemand aan de macht stond. De stenen werden op een ander eiland uitgehakt en per boot getransporteerd. Daardoor was het moeilijk om nieuwe stenen aan te maken. Het aanbod bleef beperkt en de stenen hielden hun waarde.

BTC Direct is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Veilig en snel in 3 stappen

BTC Direct Review: is dit een betrouwbaar cryptocurrency broker?

BTC Direct is één van de oudste brokers

1.000.000+ traders in Europa

Bronnen, noten en/of referenties

1.

In november 2020 gaf BTC Direct de Nederlandse vertaling van het boek The Bitcoin Standard uit van schrijver Saifedean Ammous.

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard. En dat al vanaf 30 euro. Binnen een paar minuten staan de coins in je wallet! Bekijk direct de actuele bitcoin waarde Reken met behulp van de prijscalculator bovenaan deze pagina uit hoeveel bitcoin je wil kopen of verkopen. In de prijscalculator is de fee al verwerkt. De totale kosten vermelden we altijd duidelijk op het orderformulier. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Koop en verkoop eenvoudig je bitcoins met iDEAL! Bij BTC Direct koop je eenvoudig en snel bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving en creditcard. De inkoopprijs staat vast op het moment dat je je betaling start. Je krijgt dus altijd de opgegeven bitcoin tegen de prijs die op onze website staat. Kies je voor iDEAL? Dan ontvang je je bitcoins vrijwel direct!

100.00% 46.660 1 -total

Bitcoin kopen begint bij BTC Direct. Maak nu snel en eenvoudig een gratis account aan en start vandaag nog.

Bitvavo in Amsterdam is een vertrouwde Nederlandse crypto-exchange dienstverlening met beheerde wallets en een eigen orderboek die de professionele handelaar zal bekoren. Heb jij het in je om bij een cryptobedrijf te werken? We hebben verschillende interessante vacatures. Van development tot marketing en klantenservice, op vrijwel iedere afdeling kunnen we toppers zoals jou gebruiken!Inmiddels werken er dagelijks 90 enthousiastelingen aan deze missie binnen de organisatie. En daarin gaan we net een stapje verder. Onze vriendelijke klantenservice helpt je met alle plezier. Op YouTube en onze nieuwssite brengen we je elke dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En in onze webshop ben je voor de nieuwste crypto-gadgets aan het juiste adres.

Category:

Nieuws: Dagelijks het laatste nieuws en koersanalyses.

€ 11,87

1

Wat is toch die cirkel met dat gat erin? Ons logo vertelt het bijzondere verhaal van de eilandengroep Yap. Het logo stelt een Rai-steen voor. Deze stenen werden op Yap gebruikt als vorm van geld.

Bedrijventerrein Nijmegen Zuid

De informatie hieronder gaat verder in om het oude makelaarsportaal waarmee BTC Direct bekend is geworden. Over ons

95.57% 44.593 1 Sjabloon:References

Eenvoudig. Bij ons vind je geen dure woorden of technische taal. Wij maken bitcoin niet moeilijker dan nodig is. Dat past ook bij de filosofie van bitcoin: een toegankelijke en transparante valuta voor iedereen.

Meer hierover weten? Lees hier het bijzondere verhaal van Yap. 

Over ons

Post‐expand include size: 8836/2097152 bytes

100.00% 46.660 1 Sjabloon:Appendix

Start met je eerste aankoop. Koop eenvoudig bitcoin met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard.

De crypto webshop van Nederland en België

ICX

Ons team loopt over van passie. Die energie kunnen wij in ons werk kwijt. Elke dag opnieuw zorgen wij ervoor dat bitcoin nog makkelijker wordt voor jou. En de energie die we overhouden? Die gebruiken we jaarlijks tijdens de Viking Run.

×

Betaalmethodes

BTC Direct kosten en fees

De aankoopprocedure is erg eenvoudig en verloopt zeer soepel. Je betaalt er direct met euro’s en de gekochte cryptovaluta wordt direct gestort op het door jou opgegeven crypto-adres. In onderstaande video is te zien hoe je een BTC Direct account kunt aanmaken, zodat je makkelijk bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen.

Kies voor de expertise van Cryptomaan.

XRP

Zoek je naar een eenvoudiger alternatief? Wil je liever dat BTC Direct de aangekochte crypto’s veilig bewaard? In dat geval, raden we je aan om kennis te maken met het nieuwe handelsplatform of de BLOX trading app.

Wallet API: Koop direct vanuit je (hardware) wallet crypto bij BTC Direct.

CPU time usage: 0.050 seconds

Zorg dat je ingelogd bent bij BTC Direct (geen account? Registreer een account bij BTC Direct)

Sinds 2019 houden wij jou op de hoogte van het laatste crypto-nieuws op YouTube. Eerst wekelijks, nu dagelijks. Axel van BTC Direct:

Staking wordt niet ondersteund.

Cached time: 20221022204747

LTC

BTCDirect review (2022): betrouwbaar om crypto te kopen?

Highest expansion depth: 12/100Het makelaarsportaal van BTC Direct wordt niet meer actief gepromoot. Het wordt wel nog onderhouden voor de oudere gebruikers. Nieuwere gebruikers kunnen het beste gebruik maken van het nieuwe handelsplatform van BTC Direct.

Uitgebreid platform met nieuws en YouTube kanaal.

Klik op de munt die je wil verkopen.

BTC Direct: sinds 2013 jouw vertrouwde platform voor het kopen en verkopen van crypto’s.

BTCDirect is een grote speler in Europa en is sinds 2013 actief als intermediar bij het aan- en verkoop van cryptocurrency. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Nijmegen) en valt dus onder de Nederlandse wet- en regelgevingen.

Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Geen app beschikbaar.

€ 0,223125

bij BTC Direct in combinatie met de Trezor One Bitcoin hardware wallet. Je kunt deze extreem veilige en goede wallet direct koppelen aan de BTC Direct rekening. Op deze manier koop je op een slimme en super veilige manier bitcoins als een lange termijn investering.

Chamber of Commerce:

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer je favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

Last update: 25 October 2022 02:00

↑ Cryptomaan is nu powered by BTC Direct | Cryptomaan. cryptomaan.nl. Gearchiveerd op 26 november 2020. Geraadpleegd op 17 maart 2021.

De transactiekosten van 1% kan lager.

BTC Direct Europe B.V.

Handelskosten per transactie: 1%.

Altijd op de hoogte met wie je zaken doet

De kosten

-->

↑ (en) Brenny Coinomi, Coinomi partners with BTC Direct. Medium (25 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Er bestaat echter goedkopere platformen. Bij Bitvavo betaal je € 0 transactiekosten en maximaal 0.25% handelskosten. Dit betekent dat wanneer je Ripple koopt je 4 keer goedkoper uit bent. Als je een goedkopere broker zoals Bitvavo mag je de eerste € 1000 gratis verhandelen. Mochten de kosten veranderen dan zullen wij deze BTC Direct review bijwerken.

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak direct een bitcoin wallet aan.

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1000 aan digitale valuta.

Business Insider

BTC Direct in het kort

Instant. Koop, verkoop en beheer razendsnel je favoriete crypto’s. Een account aanmaken, geld storten en je eerste coins kopen kost je letterlijk een paar minuten.

Je kan BTC Direct bereiken via het telefoonnummer: 024 7000 700 of een mail sturen via het contactformulier. Ook zijn ze actief via de live chat en op social media.

Sinds mei 2018 krijgen alle medewerkers van BTC Direct een deel van hun salaris in Bitcoin uitbetaald. Hiermee is BTC Direct het eerste Europese bedrijf dat een salaris in Bitcoin aan medewerkers biedt.[2]

Net als Litebit bestaat deze broker sinds 2013 en richten zij zich op heel Europa. Volgens de website zijn er minstens 1 miljoen gebruikers geregistreerd. Hoe het platform daadwerkelijk presteert is niet bekend, aangezien het handelsvolume niet wordt gedeeld. De website is beschikbaar in veel verschillende talen, waaronder Nederlands, Frans, Spaans, Duits en Engels. Hierdoor scoort de website goed in verschillende landen, maar hoeveel transacties er daadwerkelijk gedaan worden is niet bekend.

VET

"Er bestond geen enkel alternatief. Het idee van Satoshi Nakamoto draaide om de creatie van een alternatief.” € 6,05

Snel en duidelijk bestelproces -Duidelijke website -Direct verzonden -Goed verpakt, al met al een prima ervaring/service!

Article 23b. Custodian wallet providers17/12/2020

Registrations

Ja, sinds 2021 biedt BTC Direct ook wallets aan voor alle munten. Je kan echter geen crypto opnemen of versturen.

Ruim aanbod

<!--

-->

+ 30 coins Onze eigen ervaring

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

Business address

Bitcoin kopen is simpel

BTC Direct stopt met haar activiteiten

09:00Bijdragers aan Wikimedia projecten

Eenmaal ingelogd bij BTC Direct, wordt gevraagd of je je Trezor wil koppelen aan BTC Direct. Dat hoef je maar één keer te doen. Vervolgens kun je crypto kopen in de walletomgeving van Trezor zonder dat je ontvangstadressen hoeft in te vullen en zonder dat je de omgeving van Trezor verlaat. Super veilig! Hieronder in de video kun je precies zien hoe dit er in de praktijk uit ziet:

Benieuwd naar de financiële reputatie van BTC Direct Europe B.V.?

Onze diensten

11:00De kosten van BTC Direct zijn relatief hoog als dit vergelijkt met de concurrentie en wij vinden het zonde om zoveel kosten aan een platform te betalen.Er zijn genoeg concurrenten die dezelfde mogelijkheden bieden, maar dan goedkoper.Verificaties en gestelde limietenHet is niet mogelijk om zonder enige controle grote hoeveelheden euro’s te investeren in Bitcoin. De wet- en regelgeving zegt dat de koper gecontroleerd moet worden alvorens hij een bestelling plaatst. Zo weet de verkopende partij met wie hij zaken doet en wordt de kans op frauduleuze transacties verkleind. Je kunt bij BTCDirect tot € 100 verificatievrij cryptocurrency kopen. Dit houdt in dat je niet geïdentificeerd hoeft te worden en dat je direct kunt overgaan tot het aankopen of verkopen van crypto.Wil je meer dan € 100 besteden dan dient er een KYC plaats te vinden op basis van een kopie identiteitsbewijs. Hiervan dien je een kopie op te sturen met daarbij een ID Selfe (een foto van jezelf met het identiteitsbewijs) naar BTCDirect. Zij controleren dan je aanvraag en hierna wordt je goedgekeurd. Dit proces neemt gemiddeld een uur tijd in beslag tijdens drukke perioden. Is het rustiger dan kan het sneller gaan. Na een identiteitsbewijs verificatie heb je een bestedingslimiet van € 1000 per dag.Als dit nog niet voldoende is en je wilt nog meer besteden dan dient er een strengere verificatie plaats te vinden. Hierbij wordt je woonadres geverifieerd en wordt er een korte videogesprek gevoerd. Bij dit gesprek wordt je identiteitsbewijs nogmaals live gecontroleerd. Na deze verificatie heb je een bestedingslimiet van tienduizend euro. Om het limiet nog hoger te zetten dient er contact opgenomen te worden met de helpdesk.Nieuwe BTCDirect websiteEind 2019 heeft het BTC Direct de website volledig vernieuwd met een modern uiterlijk. De website heeft veel vernieuwingen, zoals verschillende interactieve koerspagina’s, nieuwsberichten en een kennisbank. Hierdoor kan de bezoeker alles vinden op één website. Inmiddels zijn er meer dan een half miljoen gebruikers geregistreerd op het platform en hebben ze bijna 1 miljoen transactie verwerkt. Het volledige team is te zien op de website en via hun eigen YouTube kanaal kan je kennismaken met enkele teamleden.BTCDirect betrouwbaar en leveringDit bedrijf draait al een aantal jaar mee (2013) en heeft een flinke naam opgebouwd in Nederland en Europa. Door snel een platform te bieden waar het mogelijk was om eenvoudig Bitcoins te kopen hadden zij een gat in de markt gevonden.Het is uiteraard een legitiem bedrijf, gevestigd in Nederland en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf voldoet dus aan alle eisen die Nederland stelt om zakelijk te mogen opereren. Met de diensten die zij leveren hebben zij sinds 2013 al duizenden succesvolle Bitcoin transacties verricht en dus ook verkocht.Het is dus volledig veilig om je Bitcoins, Ethereum of Litecoins aan te schaffen via BTCDirect en er zijn vele klanten die jou voor zijn gegaan. Wij hebben voor deze klanten een speciaal onderdeel ingebouwd, zodat zij hun ervaringen van BTC Direct kunnen delen met anderen. Er zijn ook vele externe websites die BTCDirect ervaringen verzamelen en deze tonen aan de buitenwereld.Hoewel ze één van de eerste waren, moeten wij wel eerlijk zijn in onze BTC Direct review. Vroeger lagen de tarieven een stuk hoger, omdat er vrijwel geen concurrentie was. Nu zijn er tientallen brokers en wordt het steeds goedkoper om cryptocurrency te kopen. BTC Direct hanteert alleen nog de prijzen van vroeger en is met 3% voor een aankoop erg duur.Mochten er problemen zijn of heb je gewoon vragen dan staat de klantenservice zeven dagen per week voor je klaar. De klantenservice is bereikbaar via vele verschillende kanalen en je krijgt naar onze eigen ervaringen dezelfde dag nog antwoord. Zelfs als het druk is! Via de volgende pagina kan je eenvoudig contact met BTC Direct opnemen.

DPG Media Privacy Gate

Om te handelen op het nieuwe tradeplatform heb je een BTC Direct account nodig. Een account aanmaken is gratis en heb je binnen een paar minuten gemaakt. Onze lezers krijgen 10 euro starttegoed met voucher code&nbsp;BESTEBANK. Deze vul je onderaan het aanmeldscherm in. Je kan met de knop hieronder direct een account aanmaken.

Alternatief voor BTC DirectAls je liever zo min mogelijk handelskosten betaalt bij je aan- of verkopen van cryptocurrency dan raden wij de Bitvavo Exchange aan. Hier betaal je maximaal 0.25% fee per trade, ongeacht hoe hoog het bedrag is. Daarnaast heb je voor iedere cryptovaluta je eigen ingebouwde wallet en bieden ze ruim 5 keer zoveel munten aan.De fees bij BTC Direct kunnen oplopen tot wel 3%, en het is zonde om direct bij aan- of verkoop verlies te maken. Klik hieronder op Activeer korting en handel de eerste € 1000 gratis bij Bitvavo.Inderdaad, BTC Direct heeft een nieuwe, uiterst gemakkelijk te gebruiken crypto trading app ontwikkeld. Dit is de BLOX crypto app. Dit is een custodial-oplossing, dat wil zeggen dat BTC Direct de aangekochte cryptovaluta bewaard, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Bovendien kan de app alleen worden gebruikt voor het verhandelen van crypto assets naar euro. Het is geen app die wallet-ondersteuning biedt en alleen gekoppeld is aan je bankrekening. Deze aanpak zorgt ervoor dat iedereen op de smartphone in bitcoin en andere crypto’s kan handelen zonder dat hij of zij ooit zorgen hoeft te maken over hacks en andere technische problemen. We kunnen deze app aanbevelen voor gebruikers die de dienst van BTCDirect te ingewikkeld vinden.

BTC Direct review – het makelaarsportaal

In 2021 heeft BTC Direct besloten om het oude portaal (met 1 miljoen gebruikers) uit te faseren en een nieuw portaal te starten. Het nieuwe portaal heeft veel gelijkenissen met BLOX, wat een slechte start doormaakte.

BTC Direct voert meerdere keren per werkdag betalingen door. Het duurt ongeveer 1 werkdag voordat het bedrag op je rekening staat. Het kan voorkomen dat een betaling gecontroleerd moet worden, waardoor het iets langer duurt. Je ontvangt een notificatie wanneer een betaling succesvol is doorgevoerd.

Statutory seat:

Number of Wikibase entities loaded: 0/400

BTC Direct is meer dan alleen cryptocurrency kopen &amp; verkopen

Combineer je buikgevoel met feiten

Waarom BTC Direct?

BTC Direct Review en ervaringen? Is BTCDirect betrouwbaar?

Waar is dit bedrijf gevestigd?

BTC Direct Europe B.V.

Snelle levering 's avond besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke en overzichtelijke website. Absoluut een aanrader om bij Cryptomaan te bestellen.

Open hier een gratis BTC Direct handelsrekening en ontvang 10 euro gratis cadeau met de vouchercode: BESTEBANK.

Veilig. Handel je via ons? Dan blijft de toegang naar je cryptomunten offline, buiten het bereik van hackers.

Het nieuwe portaal biedt voordelen in vergelijking met het oude portaal. Zo is het stukken goedkoper, het aanbod is breder en je kan je crypto bij BTC Direct bewaren. Het portaal komt echter wel met limieten voor de serieuzere investeerder:

€&nbsp;0,333223

Wat is de minimale investering?

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

BTC Direct Review – Conclusie

Airdrops worden niet ondersteund.

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

Country:

btc direct nijmegen

More actions